--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Σαββατοκύριακο!

By | Σάββατο, Μαΐου 14, 2011 1 comment
Ένα όμορφο και ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο είναι οτι χρειαζόμαστε για να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε... Βέβαια εγώ δεν ξεκουράζομαι ούτε το Σαββατοκύριακο αλλά λέμε τώρα!
Για σήμερα το βράδυ δεν έχω και πολλά να προτείνω , μια που ακόμα κι εγώ θα αφήσω για λίγο τον Κορυδαλλό και θα τον ''απατήσω'' με τον Πειραιά! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν καλές επιλογές κι εδώ!. Πάρτε την παρέα σας και κάντε μια βόλτα στα αγαπημένα σας στέκια, όλο και κάτι θα παίζει! Αν πάλι επιλέξετε να μείνετε σπίτι να δείτε την Eurovision καλά να περάσετε, και μην ξεχνάτε να παραγγείλετε εγκαίρως τα σουβλάκια , γιατί λόγω του συγκεκριμένου θεάματος, αργούν αρκετά. Μπορείτε επίσης να καλέσετε φίλους σπίτι και να κάνετε ''κερκίδα'' ενθάρυνσης του Λούκας, με χειροποίητους μεζέδες και κρασάκι! Αν μερακλώσετε, ρίχνετε και ένα ζειμπέκικο, το φετινό μας τραγούδι προσφέρεται ..
Σαββατόβραδο είναι , ότι και να κάνετε σας εύχομαι τα καλύτερα...
Αύριο που είναι Κυριακή , μην ξεχάσετε να πάτε στο θέατρο ''Γκαράζ"... στο πνευματικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη.. Εκεί θα παρακολουθήσετε την πολύ καλή παράσταση ''Οντισιόν" από το Ιωνικό Θέατρο.. Μια υπέροχη , διασκεδαστική μαύρη κωμωδία με ζωηρούς διαλόγους, ''σπιντάτους'' ρυθμούς.. και πολλές εκπλήξεις , αφού στην ροή της παράστασης συμμετέχει και το κοινό...
Θα περάσετε τέλεια!

Αυτά για αυτό το Σαββατοκύριακο... Ότι και να κάνετε ....
 "Το κεφάλι ψηλά και τα χέρια ανοιχτά...''
Καλή διασκέδαση

Υ.Γ. Εγώ πολύ fan της eurovision δεν είμαι , αλλά σαν Ελληνίδα να ευχηθώ στην Ελληνική συμμετοχή '' Καλή επιτυχία"
Υ.Γ.2 Ε, όχι δεν θα βάλω τον Λούκας, προτιμώ την Ελευθερία...


(τραγούδι με παρόμοιο νόημα... αλλά πολύ καλύτερο στίχο και ερμηνεία).. Αυτά είναι τραγούδια !!






Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

  1. καλο σαββατοκυριακοοοο!!!Να περασεις υπεροχα οτι κι αν κανεις ,οπου κι αν βρεθεις....
    φιλιαΧ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή