--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Κι αν έχεις ,κι αν δεν έχεις..

By | Σάββατο, Ιουνίου 25, 2011 2 comments
Αν έχεις κάποιον να στηριχτείς , να ακουμπήσεις την μοναξιά σου στο μπράτσο του και να αλαφρύνει το φορτίο, κάποιον να κλάψεις στον ώμο του ή να γελάσεις με τα αστεία του , τότε μπορείς να πεις πως δεν φοβάσαι τίποτα. .. Αλλά κι αν δεν έχεις , κοίταξε τα πόδια σου που σε στηρίζουν , κοίταξε τα μπράτσα σου που αγκαλιάζουν την μοναξιά σου , κοίταξε τα χέρια σου που μπορούν να σου στεγνώσουν τα δάκρυα, κοίταξε τον εαυτό σου , κάτι αστείο θα βρεις πάνω του.. και μπορεί , ποιος ξέρει... να χαμογελάσεις !
 
Και για να μην μελαγχολήσουμε ....ένα γλυκό τραγούδι.......




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

2 σχόλια:

  1. Ολα καλα φιλη μου Βασια αλλα τουλαχιστον για εμενα ειπαρχουν ορισμενα πραγματα που δεν αντικαθηστωνται. Δεν υπαρχει ποιο ομορφο πραγμα απο την οικεια μυροδια του ανθροπου που σε κανει να γελας, να κλαις, να ονειρευεσαι, να απογωητευεσαι, να του κρατας το χερι στα δυσκολα και να σε σηκωνει στα δικα σου. Δεν υπαρχει ομορφοτερο συνεσθημα απο το να κανεις σεξ με τον ανθρωπο που σε εξιταρει συνεσθηματικα κατ αρχην και γενικοτερα. Αυτο που κανουμε ολοι ειναι να ψαχνουμε για αυτον- αυτην για να μην παρεξηγιθω οταν θα παμε για ενα ποτο, ετσι δεν ειναι.Μια ματια διαφορετικη, ενα χαμογελο αλιοτικο. Μπωρει να κανω λαθος αλλα εαν κατι θα ζητουσα απο τη ζωη μου αυτη τη στιγμη περα απο την υγεια και ευτυχια των παιδιων μου φυσικα ειναι να ερωτευτω ξανα. Να ταξηδεψω και ας φαω για αλη μια φορα τα μουτρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείτε πως δεν αντικαθιστώνται κάποια πράγματα και ειδικά ο έρωτας, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος είναι ελλειπής όταν για κάποιο λόγο ο έρωτας απουσιάζει από την ζωή του.Ο έρωτας είναι το κερασάκι στην τούρτα, άντε για να σου κάνω την χάρη και η σαντιγί, άλλα αν η τούρτα δεν έχει και τα σωστά υλικά στην γέμιση τότε είναι μόνο όμορφη χωρίς ιδιαίτερη γεύση. Κι επειδή μπορεί να μην κατάλαβες το παράδειγμα, θέλω να πω πως καλό είναι πρώτα να κάνουμε καλή παρέα με τον εαυτό μας , να τον προσέχουμε και να τον στηρίζουμε στα δύσκολα , κι όταν με το καλό βρεθεί και ο έρωτας θα συμπληρώσει με την σειρά του κάτι αρκετά γερό.Εξάλλου εγώ δεν πιστεύω σε αυτό που λένε "το άλλο μισό", μια που δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι μισοί και χρειάζονται κάποιον άλλον για να συμπληρωθούν!Σαφώς και είναι καλό να ψάχνουμε τον έρωτα, αλλά πρώτα απ'όλα να ψάχνουμε τους εαυτούς μας και να τους στηρίζουμε! την δύναμη την έχουμε μέσα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή