--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Βαριέμαι!

By | Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2011 Leave a Comment
Ε, λοιπόν, ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Είναι τέλος καλοκαιριού, οι μισοί φίλοι μου λείπουν, οι άλλοι μισοί προσπαθούν να βρουν δουλειά, σπίτι, τις ισορροπίες τους, και ο Κορυδαλλός είναι σε μια γλυκιά χαύνωση! .. Περιμένουμε με λαχτάρα τον πολιτιστικό Σεπτέμβρη, να γεμίσουμε ήχους, εικόνες, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, να γεμίσει και αυτό το blog με κάτι ενδιαφέρον..
Αλλά επειδή, η Παρασκευή στην Ελλάδα είναι.... η πρώτη μέρα του Σαββατοκύριακου , ας είμαστε αισιόδοξοι! Όλο και κάπου θα πάμε , όλο και κάτι θα δούμε, αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον, μπορούμε πάντα να το δημιουργήσουμε! Φαντασία να υπάρχει, λίγο κρασί, λίγο φαγητό, ένα Taboo (επιτραπέζιο), ή... κανένα Taboo (στην περίπτωση που βαριέστε τα επιτραπέζια), και βέβαια πάντα καλή παρέα, και να πώς μια αδιάφορη βραδιά μπορεί να εξελιχτεί σε εμπειρία (ιδιαίτερα στην περίπτωση που βαριέστε τα επιτραπέζια!!)
 Στο μεταξύ μπορεί να βρούμε και τις ισορροπίες μας! Προς το παρόν, μια γλυκιά καλημέρα θα σας στείλω κι ένα τραγουδάκι..λίγο μελαγχολικό αλλά όμορφο..



Καλή Παρασκευή!

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: