--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Ας τον κάνουμε...

By | Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2011 Leave a Comment
... Τον απολογισμό μας! Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του χρόνου και είμαι σίγουρη πως πολλοί λένε μέσα τους "να φύγει και να μην ξανάρθει"! Ένα 2011 που έφερε αναστάτωση στην οικονομία μας, έφερε ανεργία, οικονομική αστάθεια σε όλα τα νοικοκυριά, σήμερα το αποχαιρετούμε με κάποια πίκρα, κι ευχόμαστε να είναι καλύτερος ο επόμενος χρόνος..  Όμως οι χρόνοι είναι κάπως σαν το ''κάρμα". Κουβαλούν όσα δεν κάναμε , όσα δεν κλείσαμε,όσα δεν ζήσαμε, όσα δεν χαρήκαμε ή δεν συγχωρήσαμε στον χρόνο που έφυγε! Κι ο μόνος τρόπος για να είναι καλύτερος ο επόμενος χρόνος είναι να κάνουμε συνθήκη ειρήνης με αυτόν που αφήνουμε πίσω μας!  Γιατί ΕΜΕΙΣ τον αφήνουμε, δεν μας αφήνει αυτός... Εμείς "περπατάμε" τα χρόνια που έρχονται, δεν στεκόμαστε άπραγοι να τα περιμένουμε! Κι αν δεν τα ''συγχωρήσουμε", αν δεν έχουμε καλή σχέση με αυτά που αφήνουμε πίσω, την ίδια πίκρα θα κουβαλάμε και στα επόμενα, κι αυτό θα επαναλαμβάνετε.. Και τώρα σταθείτε για λίγο και σκεφτείτε.. Εκτός από την κρίση, (που ακόμα κι αυτή μας χρειαζόταν, τα έχουμε πει σε προηγούμενη ανάρτηση), τι άλλο ήταν το τόσο φοβερό πια που μας κάνει να μισούμε το 2011; Σίγουρα κάτι μας πήρε, σίγουρα κάτι χάσαμε αλλά σίγουρα και κάτι κερδίσαμε!  Και ας αναλογιστούμε αυτό! Ας νιώσουμε ευτυχισμένοι γι'αυτό! Κι ας το συγχωρήσουμε το καημένο το 2011 για όσα μας πήρε, ας μην του κρατάμε κακία.. Το ζήσαμε, δεν το ζήσαμε; Αλίμονο μας αν δεν αγαπάμε όσα ζούμε, είναι κομμάτια της ζωής μας , κομμάτια του εαυτού μας....
Αν γελάσαμε, αν πήγαμε διακοπές, αν ερωτευτήκαμε, αν χορέψαμε, αν τα ήπιαμε, αν τα σπάσαμε, αν έχουμε κοντά μας όλους τους αγαπημένους μας, αν περάσαμε όμορφα... Τότε το 2011 ήταν μια καλή χρονιά, πιστέψτε το. Αλλά κι αν κλάψαμε, αν κλειστήκαμε, αν χωρίσαμε, κι αν χάσαμε κάποιον αγαπημένο μας (εγώ ας πούμε έχασα την μητέρα μου), τότε πάλι το 2011 ήταν καλή χρονιά κι ίσως χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια να το πιστέψετε αλλά σίγουρα ήταν, μας έκανε σοφότερους, κι αυτό είναι ανεκτίμητο!
 Και τώρα που ο καθένας από μας υπέγραψε την προσωπική του συνθήκη ειρήνης με τον χρόνο που φεύγει, μπορούμε να περιμένουμε με χαρά και ελπίδα το 2012! Σας εύχομαι να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
... και να περάσετε όμορφα απόψε ότι κι αν κάνετε!

Εγώ εδώ θα είμαι και του χρόνου και μάλιστα με πολλές εκπλήξεις για όλους ..... Έχουμε να κάνουμε πολλά μαζί...  πιστέψτε με!! .... Τα καλύτερα έρχονται!

Και για το τέλος, το αγαπημένο μου τραγούδι! Σας το αφιερώνω με πολλή αγάπη!


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: