--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Μάσκες, σερπαντίνες και ΦΥΓΑΜΕ!!!!!!!

By | Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2012 Leave a Comment

Καλημέρα ομορφόπαιδα! Ετοιμαστείτε! Έρχονται τα καλύτερα πάρτι!! Πάρτε μάσκες, φορέστε στολές και ξαμοληθείτε στους δρόμους! Οι απόκριες είναι εδώ για ένα τελευταίο Σαββατοκύριακο κι ότι δεν κάναμε τα προηγούμενα καλούμαστε να τα κάνουμε αυτό! Κέφια να βλέπω και ανεβασμένη διάθεση!
Έχουμε και λέμε!

Σήμερα το βράδυ μπορείτε να πάτε με την παρέα σας στο "Απέναντι" να απολαύσετε εκλεκτούς μεζέδες και κρασάκι. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει ξυπνήσει το παιδί μέσα σας αφού το θέμα του πάρτι είναι "Ήρωες παραμυθιών και κόμιξ" . Πάρτε λοιπόν τη φίλη σας την Χιονάτη , τον ξάδερφό σας Σπαϊντερμαν και την μικρή Κοκκινοσκουφίτσα και κλείστε τραπέζι στο τηλέφωνο 210-4977006... Και καλή σας διασκέδαση στη χώρα του "Ποτέ ποτέ"!

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ενήλικο , λίγο πιο αργά το "ΑΙΓΛΗ cafe-club" , κάνει τρελό πάρτι μασκέ με μόνη προϋπόθεση το αστείρευτο κέφι και τις πρωτότυπες στολές! Αν θέλετε τραπεζάκι θα το κλείσετε στο τηλέφωνο 210-4969348..

Αλλά και αύριο "ΣΑΒΒΑΤΟ.... Ετοιμαστείτε....

Το "TABBACO cafe" στην πλ. Μέμου σας προσκαλεί στην αποκριάτικη φιέστα που οργανώνει για όλους εμάς που θέλουμε να κρατάμε τα όνειρα μας ζωντανά. "Keep the dream alive" ο τίτλος του μοναδικού αυτού πάρτι στο γνωστό και αγαπημένο cafe της πόλης μας!

Αλλά αν σας αρέσει η ζωντανή μουσική , επιλέξτε το Polo cafe, επίσης στην Μέμου, που μόνο γιαυτό το Σάββατο συνδυάζει αποκριάτικο πάρτι με ζωντανή λαική μουσική.. Δώρο έκπληξη περιμένει τον τυχερό που θα φοράει την πιο πρωτότυπη στολή (και οι αυτοσχέδιες διαγωνίζονται!)...

Εναλλακτικά....

Πάρτε τους φίλους σας τηλέφωνο και οργανώστε εσείς ένα πάρτι "Οικονομικής Κρίσης".... "Ρεφενέ" που έλεγαν και οι παλιοί! Μασκαρευτείτε , χορέψτε , ξεφαντώστε , και μην χολοσκάτε για τα έπιπλα που θα γεμίσουν χαρτοπόλεμο!!
Γιατί.....

ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΖΑΝΤΗΣΟΥΜΕ!

Διαφωνεί κανείς;;;

Πολλά και βροντερά ΟΧΙ ακούω και χαίρομαι!
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!! (καλύτερα)


Υ.Γ. μην ξεχνιόμαστε ... κάτι τρέχει εδώ....http://lovekorydallos.blogspot.com/2012/02/blog-post_10.html

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: