--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Η Γυριστρούλα και τα *παγωτά*

By | Παρασκευή, Μαρτίου 30, 2012 2 comments
Όχι τα παγωτά που τρώμε, αυτά τα ΄χουμε κόψει λόγω δίαιτας και οικονομικής κρίσης, αλλά τα υπέροχα παπούτσια που είδα στη βιτρίνα του ''Tsoukalas shoes"  και έχουν χρώματα λαχταριστών παγωτών! Τι να κάνω κι εγώ η πτωχή πλην τίμια shoeacholic... ήλθον είδον ... "φωτογράφισον"...και απήλθον.... κρατώντας ζευγαράκι  ψηλοτάκουνο τρίχρωμο, στα χρώματα γρανίτας!! Γιατί , τι αξία έχει η δίαιτα αν δεν μπορείς να απολαύσεις μια μικρή γρανίτα πορτοκάλι, έτσι για τη γλύκα;;


Και δεν ήταν μόνο τα "κουκλάκια" της φωτογραφίας ( δεν βλέπω την ώρα να τα φορέσω),  που με ξετρέλαναν αλλά και πολλά πολλά άλλα ζευγαράκια σε χρώματα λαχταριστά και νόστιμα ... (τα οποία και ζήτησα να μου κρατήσουν, για να μην πάθω ζάχαρο!)
Τι; Δεν τα έχετε δει;; Γιατί είμαι εγώ εδώ βρε κουτά; ... Δείτε και γλυκαθείτε.....



Να σας ενημερώσω πως οι πλατφόρμες είναι πανάλαφρες και άνετες και σε απίθανα χρώματα που εδώ αδικούνται! Αλλά και τα ψηλοτάκουνα, παρά το ύψος τους, έχουν πολύ καλή στήριξη!
Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι πώς αυτή τη φορά εκτός από τα παπούτσια, έχει και υπέροχες τσαντούλες.... Μια επίσκεψη θα σας μαγέψει!

Και οι τιμές;;; Δροσερές και γλυκές ...όπως αρμόζει στις γρανίτες..... Άλλωστε γιαυτό ...
.............We Love Tsoukalas !!!!



Κι ένα τραγουδάκι ταιριαστό ..... extra bonus!


Και να θυμάστε .... 
να ζείτε και να χαμογελάτε.... από την κορφή ως τα παπούτσια σας!!!

Καλό σας βράδυ!!!


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

2 σχόλια:

  1. Για πες μας ρε Βάσια τα παπούτσια του ο Τσουκαλάς από που τα παίρνει? και για πόσα χρήματα δουλεύουν εκεί για να τα φτιάξουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Χάρη,
    Δεν ξέρω από που τα παίρνει, αν ξέρεις εσύ , πολύ θα χαρώ να με ενημερώσεις.. Ξέρω όμως από που τα παίρνουν άλλα μαγαζιά, και πόσο εύκολα βάζουν μια ετικέτα τόσο 'ονομαστή' που να δικαιολογεί τα 200 ευρώ το ζευγάρι! Χωρίς ωστόσο, να πηγαίνει σημαντικό μέρος αυτών των χρημάτων στους τεχνίτες!.. Να σε ενημερώσω επίσης πως δούλευα σε κατάστημα που πουλούσε 'Ελληνικά' ρούχα, όμως το εργοστάσιο βρισκόταν στην Βουλγαρία και τα υφάσματα ήταν από την Τουρκία..Οι τιμές των ρούχων ήταν "ευρωπαικές"...και ο μισθός μου... Ελληνικότατος!!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή