--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

*Άφαντη* η Πεντάρα!

By | Κυριακή, Μαΐου 27, 2012 Leave a Comment

Όχι δεν αναφέρομαι στο νόμισμα που εξαφανίζετε από το πορτοφόλι μας πολύ πριν τελειώσει ο μήνας, αλλά στο εξαιρετικό θεατρικό έργο "Η όπερα της πεντάρας" του Μπρεχτ που θα ανέβει στο πνευματικό έργο ''Μελίνα Μερκούρη" στις 28 και 29 Μαίου από την θεατρική ομάδα "Άφαντοι".
Μια θεατρική παράσταση γεμάτη γέλιο και προβληματισμό, πάντα επίκαιρη και πάντα επιτυχημένη, με εκπληκτική μουσική και τραγούδι, που στόχο έχει να αφυπνίζει με το διασκεδαστικό αλλά καλογραμμένο του κείμενο! Όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει αυτό το έργο, έχουν τώρα την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν στον Κορυδαλλό , αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη, ακριβώς δηλαδή λίγο πριν το τέλος τους μήνα...Όσο για το εισιτήριο, αυτό μας το κάνουν δώρο, αφού η είσοδος είναι ελεύθερη! Στην παράσταση παίρνει μέρος και ζωντανή ορχήστρα που απογειώνει τα τραγούδια του έργου.
Η θεατρική ομάδα ''ΑΦΑΝΤΟΙ" απαρτίζετε από νέους , φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών γεμάτους όρεξη για την τέχνη και κέφι για τη ζωή! Ας τους στηρίξουμε και ας τους υποδεχτούμε στον όμορφο Κορυδαλλό μας!....

Οι παραστάσεις θα γίνουν Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Μαίου, στο πνευματικό κέντρο ''Μελίνα Μερκούρη" στην αίθουσα Πλειάδες, στον τρίτο όροφο, Καρυταίνης 4 και Γρ. Λαμπράκη.
 Ώρα έναρξης  8.30μμ
Είσοδος ελεύθερη.

Μην το χάσετε!!!

https://www.facebook.com/events/333118050092940/?notif_t=plan_user_joined


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: