--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Get the party started

By | Τρίτη, Ιουνίου 05, 2012 Leave a Comment

 Ακούτε τη δυνατή μουσική που βγαίνει κάθε απόγευμα από τη σχολή χορού '' ALMA DANZA"; Τις Κυριακές, ακούτε τον ρυθμό των βημάτων δεκάδων νέων ανθρώπων όλων των ηλικιών;..  Τι να συμβαίνει άραγε στον πρώτο όροφο της οδού Ταξιαρχών και Καυκάσου 56Α, και ξεχειλίζει από κέφι, γέλια και ζωντανούς ήχους κάθε μέρα, κάθε ώρα ακόμα και τις ώρες που οι υπόλοιποι άνθρωποι ξεκουράζονται σε κάποια παραλία; Τι είναι αυτό που κάνει αυτόν τον όροφο να σείεται από ψηλοτάκουνα πέδιλα και αντρικά παπούτσια χορού, από καστανιέτες και ζώνες belly dance, από βήματα ζωηρά και ήχους μεθυστικούς που θυμίζουν καρναβάλι και φιέστα; Και τι σχέση μπορεί να έχουν τα τσάγια αδυνατίσματος και οι απογευματινοί καφέδες, με τα παπιγιόν, τα φτερά, και τα voleo του αργεντίνικου τάνγκο; ..... Τι ετοιμάζεται ;;;...Την απάντηση σας την έχω!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο event  του Ιούνη που οργανώνει η σχολή χορού ''ALMA DANZA" , με τίτλο " GET THE PARTY STARTED" !! Ένα απίστευτο πάρτι επί σκηνής που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει και να μαγέψει τους θεατές που θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν αυτήν την μουσική παράσταση! Ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες χορευτές όλων των ηλικιών, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να αποδείξουν αυτό που η σχολή χορού πρεσβεύει... Πως ''Alma" σημαίνει ψυχή και ''Danza" χορός ...Με ψυχή λοιπόν, θα χορέψουν και θα σας παρασύρουν, σε ένα μοναδικό ταξίδι στον παγκόσμιο κινηματογράφο αλλά μέσα από την φρέσκια ματιά των δασκάλων- χορογράφων, και πανευρωπαϊκών πρωταθλητών E.S.S.D.A , Σουρδή Γιάννη και Βάλμη Διονύση, που εμψυχώνουν την ομάδα τους με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, αποδεικνύοντας πως ο χορός είναι για όλους!
Τώρα ξέρετε τι ετοιμάζεται στην σχολή χορού "Alma Danza'' ....Το αποτέλεσμα αυτής της προετοιμασίας, θα μπορέσετε να το απολαύσετε στις 23 Ιουνίου, στις 8:00μμ, στο θέατρο ''Λάμπρος Κωνσταντάρας" Κουντουριώτου 40 και Μυριοφύτου 55, στο Αιγάλεω.
Όμως βιαστείτε! Τα εισιτήρια ήδη προπωλούνται στα τηλέφωνα 210 5621323 και 210 5621328
Προλάβετε!!!!






Οι φωτογραφίες είναι από τις πρόβες των χορευτών.. Ευχαριστώ πολύ τους Βάλμη Διονύση και Σουρδή Γιάννη που μου επέτρεψαν να "κλέψω" λίγη από τη μαγεία της πρόβας! Πολύ λίγη όμως...
Η Απόλυτη Μαγεία..... Στις 23 Ιουνίου!!
Να είστε εκεί!

GET THE PARTY STARTED !!!!!!



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: