--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Λιακάδα έχει σήμερα...

By | Τρίτη, Ιουλίου 10, 2012 Leave a Comment
Αααα, όλα κι όλα! Δεν έχετε παράπονο, "λιακάδα" σήμερα! .... Το θερμόμετρο έχει βράσει για τα καλά τις τελευταίες μέρες, με τον υδράργυρο να φτάνει έως και τους 40 βαθμούς!
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως προτιμώ το καλοκαίρι ακόμα και με καύσωνα...Είναι πιο φωτεινό, πιο χαρούμενο, πιο ερωτικό.... είναι πιο Ελλάδα, πως να το κάνουμε! Και προτιμώ να βράζω από τη ζέστη παρά να βράζω στο ζουμί μου, αν και το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
 Το πρόβλημα είναι τί κάνεις όταν δεν έχεις αυτοκίνητο , δεν έχεις πολλά χρήματα, αλλά έχεις ένα παιδί που θέλει βόλτες και παιχνίδια με άλλα παιδάκια! Και η απάντηση βρίσκεται εδώ, στον Κορυδαλλό...
..... ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ~!~~... Ξέρετε, όπως τον παλιό καλό καιρό, τότε που έπαιρναν οι μαμάδες μας τα σποράκια τους, και τα ποδηλατάκια μας - ναι με εμάς επάνω-, τα νεράκια τους και τις φιλενάδες τους που είχαν κι αυτές παιδάκια, και την άραζαν στις πλατείες του Κορυδαλλού , παρά να κάθονται κλεισμένες σπίτι να βλέπουν τούρκικα- ναι υπήρχαν και τότε, σταθερή αξία ως φαίνεται!
Ακόμα και φίλες να μην έχουμε, οι πλατείες μας τώρα πια έχουν και WiFi, καθότι εξελισσόμαστε, οπότε με ένα φορητό λαπτοπ ή με το κινητό μας σερφάρουμε ανενόχλητες ενώ τα πιτσιρίκια μας τρεχοβολάνε πάνω κάτω!  Τέλειο και οικονομικό! Για το αν είναι ''δροσερό''..δεν εγγυώμαι,  αλλά εντάξει, και λίγη ζέστη δεν θα μας βλάψει, καλοκαίρι είναι στο κάτω κάτω! ...

Καλό σας απόγευμα..
Κι αν με δείτε στην πλατεία το απόγευμα...μιλήστε μου. Κερνάω και σποράκια!

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: