--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Κάνουν Alma- τα !!!!

By | Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2012 Leave a Comment

Τη σχολή χορού ''Alma Danza" τώρα πια την γνωρίζετε. Σας έχω μιλήσει εξάλλου τόσες φορές για τον τρόπο που διδάσκει καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά και για τις υπέροχες παραστάσεις που δίνουν οι μαθητές και οι δάσκαλοι στο τέλος. Παραστάσεις, που όποιος τις παρακολούθησε, κατάλαβε πως μια σχολή που σέβεται τον εαυτό της και τους μαθητές της δεν συμβιβάζεται με το μέτριο αποτέλεσμα όταν μπορεί να να έχει το τέλειο. Σε αυτή τη λογική λοιπόν και φέτος, η σχολή χορού ''Alma Danza" ξεκινά την καινούργια σεζόν φέρνοντας στον Κορυδαλλό, ότι καλύτερο και πρωτότυπο υπάρχει στο θέμα του χορού . Καινούργιοι δάσκαλοι, και νέα είδη χορού θα βρίσκονται εκεί για να μας ταξιδέψουν στη μαγεία που έχει αυτή η πανάρχαια τέχνη, ή καλύτερα, έκφραση της ψυχής μέσα από την κίνηση.
Εκτός από λάτιν, ευρωπαϊκούς, αργεντίνικο, σύγχρονο, φλαμέγκο και πολλά άλλα είδη χορού αλλά και μαθήματα ενδυνάμωσης όπως γιόγκα πιλάτες και ζούμπα, φέτος κάνουν ντεμπούτο και οι μεσαιωνικοί χοροί, το μιούζικαλ, το ακροβατικό σύγχρονο καθώς και το tribal oriental! Χοροί που δεν διδάσκονται πουθενά αλλού, και που ίσως να ταίριαζαν απόλυτα στην ψυχοσύνθεση των πιο απαιτητικών από εμάς που αγαπάμε το χορό. 
Κι επειδή, μπορεί να φαντάζουν  όμορφα όλα αυτά αλλά δεν είμαστε σίγουροι για το τι μας ταιριάζει να μάθουμε, η σχολή πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά. Από 17 εώς 22 Σεπτεμβρίου , για μια ολόκληρη εβδομάδα, ανοίγει τις πόρτες και μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ όποιο χορό θέλουμε, και όσους χορούς θέλουμε έτσι ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα για το κάθε είδος! Μπορούμε ακόμα και να δοκιμάσουμε τα πάντα, δεν υπάρχει περιορισμός. Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν, χωρίς καμιά δέσμευση. Τέλειο το βρίσκω! 

Για ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα αλλά και για πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα 210 5621323 και 210 5621328. 


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: