--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Once in a blue moon..

By | Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2012 Leave a Comment

  Αύριο το βράδυ θα έχουμε μια σπάνια τύχη! Να θαυμάσουμε την δεύτερη πανσέληνο αυτού του Αυγούστου... Το λένε ''Μπλε φεγγάρι", εξαιτίας της σπανιότητας του φαινομένου και όχι λόγω χρώματος όπως πιστεύουν πολλοί. Μην περιμένετε δηλαδή να δείτε στον ουρανό ένα φεγγάρι γαλάζιο κι ολοστρόγγυλο αλλά μια κανονική μεγαλόπρεπη πανσέληνο.
 Αυγουστιάτικη, όπως αυτές που έχουμε θαυμάσει τόσες φορές! Κι επειδή αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί και το τέλος του καλοκαιριού, φροντίστε να την χαρείτε όσο πιο πολύ μπορείτε. Οι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι ανοιχτοί , και πλήθος εκδηλώσεων θα αποχαιρετίσουν αυτό το καλοκαίρι που μας αποχαιρετά με τον πιο φωτεινό και υπέροχο ουρανό!
... Όσο για το χρώμα του φεγγαριού ,μη σας απασχολεί... μπορεί να είναι μπλε, μπορεί να είναι πράσινο, καστανό, γκρίζο, μαύρο, ή ακόμα και καστανοπράσινο, ή λαδί....Μπορεί να είναι ότι χρώμα έχουν τα μάτια αυτού που επιλέξαμε για να το δούμε μαζί του!
Ίσως αυτό να είναι το καλύτερο χρώμα, για να φωτίζει τον ουρανό της καρδιάς μας...

Εντάξει με συνεπήρε λίγο ο ρομαντισμός του φεγγαριού, αλλά ....
Ποιος δεν ερωτεύεται με το φεγγάρι;

Σας εύχομαι να περάσετε πανέμορφα αύριο......Εγώ θα βρίσκομαι κάπου ψηλά, κάπου μακρυά, κάπου όμορφα... και θα αγναντεύω... Τί άλλο; ....
Δυο φεγγάρια .... κι ένα στον ουρανό , τρία!
Και για μένα θα είναι όλα καταπράσινα.....

Καλό σας βράδυ και φεγγαρολουσμένο!

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: