--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Γυριστρούλα γυρίζει...

By | Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2012 Leave a Comment
Όποιος γυρίζει,μυρίζει , έλεγε η μαμά μου .. Γίνεται λαγωνικό, μαθαίνει διάφορα και ξετρυπώνει ευκαιρίες για την ζωή του , για την τσέπη του, γενικώς γίνεται πιο κοινωνικός. Πιο ενημερωμένος.
Έτσι λοιπόν και η Γυριστρούλα. Κάνει μια βόλτα στον Κορυδαλλό και ξετρυπώνει εκπτώσεις, προσφορές, πίνει καφέ, μαθαίνει να ψωνίζει με τα νέα οικονομικά δεδομένα και να προσαρμόζει τη ζωή της στην καινούργια τάξη πραγμάτων που μας θέλει μετρημένους, σκεπτόμενους αλλά όχι παραδομένους και απαισιόδοξους.
   Γιατί φέτος η Γυριστρούλα δεν μπορεί να κάνει αλόγιστες σπατάλες!  Βρίσκει ευκαιρίες στο CONTRAST που έχει βάλει όλα του τα ρούχα σε τιμές που ξεκινούν από ... κρατηθείτε ...2 ευρώ και φτάνουν το πολύ στα 15, και αγοράζει φουστανάκι τσαχπίνικο με μόνο 5 ευρώ (που πέρσι είχε 35)! Όταν θέλει παπουτσάκια περνάει από τον TSOUKALA  και παίρνει τα καλοκαιρινά της για του χρόνου, με τιμή από 6,90ευρώ , κι αν θέλει κλειστή γοβίτσα δίνει το πολύ 20ευρώ και φεύγει κούκλα. Κι αφού ταίριαξε φόρεμα με παπούτσι και δεν έχει ξεφύγει από τα 25ευρώ σύνολο, περνάει κι από το OLA 5 και συνδυάζει κολιεδάκι που σκίζει, δίνοντας μόνο 5 ευρώ. Αγοράζει κι ένα βερνίκι erre due από το PATISTAS στα χρώματα του φορέματος και της δίνουν δώρο άλλο ένα, έτσι για να έχει να συναλλάζει. Κι επειδή εκτός από λουσού είναι και χορευταρού η Γυριστρούλα , και θέλει να μάθει να κουνάει τους γοφούς σε ρυθμούς λάτιν, περνάει και από την ΑLMA DANZA να γραφτεί στο οικονομικό πρόγραμμα λάτιν , που είναι μόνο για τους δημότες Κορυδαλλού και μόνο με 20 ευρώ μεταμορφώνεται σε λατίνα χορεύτρια και φεύγει πανευτυχής! Περνώντας από το "ΓΡΗΓΟΡΗΣ" χτυπάει κι ένα εσπρέσο φρέντο με 1,30 και τελειώνει την βόλτα της όμορφα και γλυκά! 
 Έτσι πορεύεται η Γυριστρούλα στους χαλεπούς καιρούς. Γιατί παρά το ότι στριμώχτηκε όπως όλοι, η Γυριστρούλα είναι λίγο καλομαθημένη και τα θέλει όλα.. αλλά πλέον σε καλή τιμή! 
Κι αφού μπορεί να ζει στον Κορυδαλλό και να μην το βάζει κάτω με τίποτα, συνεχίζει να αισιοδοξεί και να στέλνει σε όλους μας την ζεστή της..
                                                  ''ΚΑΛΗΜΕΡΑ"!







Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: