--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

alternative pink ribbon!

By | Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2012 1 comment
Καλημέρα σας! 
Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Οκτώβρης είναι μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.. Κι επειδή στο συγκεκριμένο θέμα έχω μια ευαισθησία, λόγω της μητέρας μου που την έχασα εξαιτίας αυτής της ασθένειας, έχω αποφασίσει να βάζω κι εγώ ένα λιθαράκι κάθε Οκτώβριο, και να περνάω το μήνυμα σε όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ, πως η πρόληψη πραγματικά σώζει ζωές! Κάτι τέτοιο θα έκανε και η μαμά μου... 
 Έτσι λοιπόν η σελίδα του "love korydallos" στο facebook  φόρεσε και φέτος το ροζ κορδελάκι της και κάθε μέρα δείχνει κι από μία διαφορετική εικόνα της ροζ κορδέλας με τον πιο alternative τρόπο περνώντας έτσι το μήνυμα. Επίσης, καλεί όποιον  διαθέτει φαντασία και δημιουργικότητα να  φτιάξει τη δική του φωτογραφία και να τη στείλει ή ακόμα και να την ποστάρει στη σελίδα, προκειμένου να αφυπνίσουμε όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται! Για να πάρετε μια ιδέα σας δείχνω τις πρώτες τρεις. .. 





Περιμένω να δω και τις δικές σας προτάσεις! 

Ακόμα και η πιο απλή φωτογραφία που θα απεικονίζει το ροζ κορδελάκι, μπορεί να έχει τεράστια δύναμη! ....
Γιατί μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις......

Καλημέρα σας!!

Be creative !!

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

  1. Πόσα θα είχαμε αποφύγει γενικά στην ζωή,αν είχαμε ως νοοτροπία μας αυτό που λέγεται "πρόληψη".Αλλά,σε σχέση με την υγεία,το θέμα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα γιατί μπορεί να ανατρέψει -θετικά- μια κατάσταση που θα κατέληγε να είναι μη αναστρέψιμη.
    Ευτυχώς,υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν χάσει την ευαισθησία τους και προσπαθούν να αφυπνίσουν με τον τρόπο τους.
    Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή