--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Σαν καινούργιο...

By | Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2012 Leave a Comment
Η ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι...
Νέα γυναίκα, "ψαγμένη" και ανήσυχη, ψάχνει τρόπο να εκτονώσει την ανάγκη της για γράψιμο και κοινοποίηση των ιδεών της.. Είναι λίγο ''αρπαγμένη'', είναι λίγο ''ποιήτρια'', είναι και λίγο εν δυνάμει  συγγραφέας αλλά θέλει να εξασκηθεί στο πληκτρολόγιο, κοινώς είναι λίγο από όλα... Είναι blogger και δεν το ξέρει! Όχι ακόμα τουλάχιστον, γιατί μια ωραία ημέρα μετά από βόλτα στην μπλογκόσφαιρα, συνειδητοποιεί πως κι εκείνη μπορεί να το κάνει.... Και το αποφασίζει! Δημιουργεί λοιπόν το πρώτο της blog με τίτλο "Nera-e-ida"..  Ναι ξέρω, τι σκέφτεστε, δύσκολος τίτλος, άντε να τον πεις.. Τέλος πάντων, αρχή ήταν ακόμα, θα μάθαινε αργότερα πως όσο πιο απλός είναι ένας τίτλος σε ένα blog  τόσο πιο εύκολο να το θυμάται κάποιος..  Και ξεκινάει να γράφει!  Και της αρέσει... Παρόλο που οι επισκέψεις που δεχόταν το blog της ήταν από λίγες έως ελάχιστες... Δεν έχει σημασία όμως, εκείνη το απολάμβανε, κι ας πατούσε ένα πλήκτρο το λεπτό για να γράψει.. Όλα καλά ως εδώ... 
  Αλλά υπήρχε και κάτι άλλο. Στο συγκεκριμένο blog δεν μπορούσε να εκφράσει την καθημερινότητα της που ήταν συνυφασμένη με την πόλη στην οποία ζούσε.. Ήθελε έναν χώρο που να είναι αφιερωμένος στην πόλη που αγαπά... Ένα χώρο που να μπορεί να λέει ''πήγα στην πλατεία Ελευθερίας" και οι αναγνώστες να καταλαβαίνουν αμέσως τι εννοεί! Ένα χώρο για να μοιράζεται τα όσα ζει , τα όσα βλέπει κάθε μέρα..Κι ένα χώρο που ίσως να βοηθούσε και κάποιον άλλον να τα δει. Έτσι λοιπόν, μια νύχτα έλαμψε η ιδέα στο ανήσυχο κεφάλι της.. Ένα καινούργιο blog που θα έπαιρνε έμπνευση από το ίδιο το όνομα του... Έτσι γεννήθηκε to ''Love Korydallos"!! Κι από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από τη ''μαμά" του αλλά και από άλλους, Κορυδαλλιώτες... και μη! .
Όσο για την "Νέα γυναίκα, ψαγμένη και ανήσυχη".... αυτή ξεθάρεψε.. Κι όχι μόνο παίζει πια το πληκτρολόγιο στα δάχτυλα, όχι μόνο εξασκήθηκε στον γραπτό λόγο ακόμα περισσότερο , αλλά έγραψε και βιβλίο... Μάλιστα! Και θα το εκδώσει κιόλας, τόσο πεισματάρα είναι! 
  Αλλά και πάλι δεν είναι ευχαριστημένη. Γιατί άπαξ και κολλήσεις με το γράψιμο,σου γίνεται εμμονή και δεν ξεκολλάς με τίποτα... Και τώρα η εν λόγω κυρία θέλει κι άλλο διαδικτυακό χώρο για να μοιράζεται τις σκέψεις της. Όχι δεν είναι πλεονεξία, είναι απλώς η ανάγκη του ανθρώπου να εξελίσσεται, να δημιουργεί... Έτσι λοιπόν, ξέθαψε το παλιό της , το πρώτο της πείραμα στο χώρο της μπλογκόσφαιρας, το ''Nera-e-ida" και το φρεσκάρισε! Του έκανε μια ανακαίνιση, του άλλαξε τη διεύθυνση και το όνομα, του φόρεσε και μια αγαπημένη της φωτογραφία και να το τώρα σαν καινούργιο! Να φιλοξενεί τις σκέψεις της και να εκφράζει μια άλλη πιο εσωτερική της πλευρά.. 
 Γιατί, οι δρόμοι του Κορυδαλλού μπορεί να είναι όμορφοι και να τους περπατάει με περηφάνια, αλλά υπάρχουν και οι δρόμοι της ψυχής της , που θέλουν κι αυτοί να πατηθούν από τα βήματα της.. 
Κι όπως και να΄χει, οι δρόμοι γιαυτό είναι , για να τους διαβαίνουμε και κάπου εκεί που διασταυρώνονται, να συναντιόμαστε....  Και να τα λέμε... Εδώ ....

......ΚΙ ΕΔΩ .."Vasia is writing.."...





Υ.Γ... Το αγαπημένο μου ''Love Korydallos" πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! 

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: