--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Vintage for sale

By | Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2013 Leave a Comment
Τι θα λέγατε για μια παλιομοδίτικη τηλεφωνική συσκευή;  Για ένα πικ απ που λειτουργεί θαυμάσια ; Σε ποιον δεν αρέσουν οι polaroid ; Πως θα σας φαινόταν η ιδέα, να διακοσμεί το σαλόνι σας μια αφίσα της Μέριλιν Μονρόε; Ή μια πορτοκαλί τηλεόραση;.
Είμαι σίγουρη πως όλοι μας αγαπάμε τη Vintage αισθητική των '50s και των'60s. Τα αντικείμενα εκείνα που μας θυμίζουν τον κινηματογράφο στις δόξες του, και φέρουν τη νοσταλγία μιας άλλης εποχής ακόμα κι αν δεν τη ζήσαμε οι νεότεροι..  
Το πρόβλημα είναι το που μπορούμε να βρούμε αυτά τα αντικείμενα  και αν θα είχαν κάποια χρησιμότητα στο χώρο μας, αν θα λειτουργούν. Αυτό το πρόβλημα , έρχεται να λύσει ο Δημήτρης, δημιουργώντας την σελίδα Vintage for Sale. 
Ο Δημήτρης είναι ένας νέος άνθρωπος της εποχής μας, σπούδασε φωτογραφία και γραφιστική και  από παιδί είχε τη συνήθεια να συλλέγει διάφορα αντικείμενα , να τα επισκευάζει και να τα χρησιμοποιεί. Μεγαλώνοντας η συνήθεια του αυτή έγινε αγάπη, λατρεία κι ένα χόμπι που τον γέμιζε απόλυτα... 
" Το ένα έφερε το άλλο, κι έτσι πολύ γρήγορα βρέθηκα να νοικιάζω μια αποθήκη για να βάλω μέσα όλα τα αντικείμενα που είχα συγκεντρώσει. Μετά άρχισαν να ενδιαφέρονται οι φίλοι και οι γνωστοί, κι έτσι το χόμπι μου μετατράπηκε σε τρόπο ζωής..."  λέει ο Δημήτρης.
Ένας τρόπος ζωής που περιέχει πολύ ψάξιμο, πολλές επιδιορθώσεις, αλλά και πολλή αγάπη .. 
Και μπορεί αυτό που κάνει ο Δημήτρης να μην είναι ακριβώς τέχνη ή χειροτεχνία, όμως η προσήλωση και η αφοσίωση του σε αυτό ξεπερνά πολλές φορές ακόμα και την ενασχόληση με κάποια τέχνη. Οπότε, δικαίως λαμβάνει μια θέση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της Γυριστρούλας..
Στην σελίδα του μπορείτε να  βρείτε υπέροχα χρηστικά αντικείμενα , συλλεκτικά τα περισσότερα που λειτουργούν θαυμάσια και προσθέτουν στο χώρο μια διαχρονικότητα και μια πινελιά φινέτσας! 

Ακολουθήστε τον στο facebook στη σελίδα .. ...Vintage for Sale..




Καλό σας απόγευμα!

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: