--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Μαρία Στεφάνου- * Νοέλια*

By | Τετάρτη, Απριλίου 24, 2013 Leave a Comment

Ναι  ξέρω,  πέρασε η παγκόσμια ημέρα του βιβλίου, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ..
Αν και όταν μιλάμε για βιβλία ποτέ δεν είναι αργά. Αντιθέτως, πάντα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαβάσουμε ένα αγαπημένο βιβλίο!..
Αυτή την ημέρα διάλεξα λοιπόν, για να σας μιλήσω για μια φίλη. Μια φίλη που την ξέρω πολλά χρόνια, και που μπορεί η ίδια να μην δηλώνει συγγραφέας, αλλά τα δυο βιβλία που έχει γράψει κι έχουν γνωρίσει την αποδοχή και την αγάπη του αναγνωστικού κοινού, αποδεικνύουν πως όχι μόνο είναι συγγραφέας αλλά είναι και πολύ καλή! Ονομάζεται Μαρία Στεφάνου και είναι από τον Κορυδαλλό μας.
Σας έχω μιλήσει στο παρελθόν για το πρώτο της βιβλίο που ήταν μια έκπληξη για μένα , το ''Σιωπή στο σκοτάδι" από τις εκδόσεις  I-Write... Σήμερα θα σας μιλήσω για το δεύτερο βιβλίο που είχα την τύχη να διαβάσω από την πένα της Μαρίας, το  ''Νοέλια- Η προφητεία του Μαύρου Ρόδου"από τις εκδόσεις Πηγή,  και που τολμώ να πω πως με ταξίδεψε σε κόσμους φανταστικούς αλλά συνάμα τόσο οικείους , παρόλο που δεν ανήκει στην κατηγορία των βιβλίων που προτιμώ.. Κι αυτό ήταν πραγματικά η μαγεία!
Ξεκίνησα να το διαβάζω με συμπάθεια λόγω της φιλίας μας , περιμένοντας πως ίσως δεν θα ικανοποιήσει τα γούστα μου- μια και δεν διαβάζω συχνά αισθηματικές ιστορίες- και βρέθηκα "κολλημένη" στις σελίδες του στις 4:00 το πρωί να θέλω να διαβάσω, λίγο ακόμα και λίγο ακόμα , ενώ το μάτι μου έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να μείνει ανοιχτό! Αυτή την αίσθηση πραγματικά τη λατρεύω.. όταν συμβαίνει!
 Η Νοέλια είναι μια πριγκίπισσα που είναι γεννημένη για να γίνει βασίλισσα του Μαύρου Ρόδου , εκπληρώνοντας μια πανάρχαια προφητεία.. Ναι έτσι ακριβώς όπως ξεκινούν τα παραμύθια! Τι γίνεται όμως όταν ο πρίγκιπας του παραμυθιού , και σύζυγος της Νοέλια δεν είναι ακριβώς αυτός που θα φέρει το.. ''έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα" στη ζωή της; ... Και τί ρόλο θα παίξει στο πλευρό της ο ...φύλακας άγγελός της Φιλίπ;  Καλά το καταλάβατε, έρωτας ξεκινά , έτσι καθώς η κόκκινη κλωστή της Μαρίας ξετυλίγεται από την ανέμη.. και γίνεται ιστορία! Μια ιστορία συναρπαστική , σε ένα παραμύθι για μεγάλους! ... Μια όμορφη και καλογραμμένη ιστορία δεν μπορεί να με αφήσει ασυγκίνητη και όταν μάλιστα το ύφος γραφής θυμίζει κάτι από κλασικές συγγραφείς, δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ απόλυτα αυτή την ομορφιά. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στη Μαρία Στεφάνου, για το ταλέντο της και το στιλ γραφής της που γίνεται ολοένα και καλύτερο..  Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια της "Νοέλια" , ή οποία από όσο μπορώ να καταλάβω θα είναι συγκλονιστική!



Σίγουρα η Μαρία έχει ακόμη πολλά να μας πει και  είμαι σίγουρη πως το άστρο της που ήδη ξεκίνησε να λάμπει , στο μέλλον θα γίνει ήλιος! .. Και το αξίζει!

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία κατόπιν παραγγελίας, αλλά και στην ιστοσελίδα των εκδόσεων "Πηγή".. http://www.pigi.gr/archives/120



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: