--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Παράταιρο ας είναι...

By | Σάββατο, Ιουνίου 08, 2013 Leave a Comment
Θυμάστε το ''Παραμύθι'' στη Μέμου; ... Το ''Κίρκη";;.... Το παλιό ''Καφενείο'' στην πλατεία Ελευθερίας;; Τα στέκια αυτά που πηγαίναμε και αράζαμε εμείς τα "εναλλακτικά παιδιά", πίνοντας μπυρίτσες με φίλους , παίζοντας τάβλι και διαβάζοντας βιβλία... Όχι;;  Τέλος πάντων , μιλάω για καφετέριες του Κορυδαλλού που απευθύνονταν σε νέους με αναζητήσεις, και σε μεγάλους που αισθάνονταν ''νέοι με αναζητήσεις" .. Που μπορούσες να πιεις καφέ,..
ζεστή σοκολάτα ακόμα και να φας μια ποικιλία , χωρίς να χρειάζεται να ξεπαραδιαστείς! Και το κυριότερο να αισθάνεσαι οικεία, όμορφα και άνετα, χωρίς τον ''καθωσπρεπισμό'' και τη "δηθενιά" των άλλων καφετεριών..
   Και πάνω που έλεγα , λοιπόν, πως δεν υπάρχει πια τέτοιο στέκι στον Κορυδαλλό ... Τσουπ! Να σου και ξεπετάγεται το ''ΠΑΡΑΤΑΙΡΟ" !!  Έξι φίλοι , έξι νέοι άνθρωποι που προφανώς έψαχναν μέρος για να συναντιούνται και κανένα δεν ταίριαζε στην δική τους κουλτούρα, έστησαν ένα μικρό καφενείο στην οδό Αγ. Γεωργίου (στον δρόμο που παίρνουμε για να πάμε από πλατεία Ελευθερίας στην πλ. Αγ Γεωργίου) και το ονόμασαν φυσικά ''ΠΑΡΑΤΑΙΡΟ" αφού όπως είπα και πιο πάνω είναι κόντρα στην αισθητική των άλλων καφετεριών του Κορυδαλλού. Διακόσμηση απλή και λιτή, παρεϊστικη  και ζεστή , μουσική που σου επιτρέπει να μιλήσεις , και κατάλογος που ακολουθεί όποια διάθεση έχεις εκείνη τη στιγμή.. Όλα δοσμένα με απλότητα και ειλικρίνεια. Και οι τιμές πολύ προσιτές!
Αξίζει δε να αναφέρω πως όλα τα προϊόντα είναι από μικρούς συνεταιρισμούς και μικρές επιχειρήσεις της πόλης μας!

Μπράβο στα παιδιά...

Είμαι σίγουρη πως το "Παράταιρο" , τελικά μας ταιριάζει απόλυτα !


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: