--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Εντομοκτόνα ανα χείρας ...

By | Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2013 1 comment
Καλημέρα  !

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι! Είναι η ιδέα μου ή φέτος στον Κορυδαλλό έχουμε πιο πολλά έντομα από πέρσι; Το παρατηρήσατε;   Αν θυμάμαι καλά , πέρσι είχαν γίνει κάποιοι ψεκασμοί στο Δήμο μας για τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου με αποτέλεσμα να έχουμε λιγότερα κουνούπια αλλά και Τερέζες! Φέτος , δεν άκουσα τίποτα για ψεκασμό κι αν κρίνω από τα αντιπαθητικά κεραιοφόρα πολύποδα "τέρατα"- ναι για τις Τερέζες λέω- που κόβουν βόλτες στα πεζοδρόμια μας , σε πληθώρα φέτος, μάλλον δεν έγιναν! ... Κακώς ... Πάρα πολύ κακώς!..  Κι επειδή προφανώς δεν πρόκειται να γίνουν , κάνω έκκληση σε όλους όσους θα διαβάσουν αυτό το post , να πάρουν το Τέζα ή το Μπαιγκόν _-άοσμα κατά προτίμηση-  και αφού ψεκάσουν την αυλή τους, να ρίξουν και λίγο στα πεζοδρόμια τους , μπας και γλιτώσουμε από αυτές. Εντάξει , σίγουρα δεν θα εξαφανιστούν αλλά τουλάχιστον  αν το κάνουμε όλοι αυτό ίσως και να λιγοστέψουν. Και μην ακούσω γέλια και πειράγματα του στιλ '' μα καλά, τις φοβάσαι;"... ΝΑΙ ΤΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ, και τις σιχαίνομαι και δεν ντρέπομαι να το πω! Ψεκάστε και τους κοντινούς σας κάδους , και τα φρεάτια για να είμαστε σίγουροι...

Άντε και καλή μας εβδομάδα!





Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα Βάσια, ξεκασμός δεν έγινε φέτος αλλά μην τα ρίχνουμε όλα στον Δήμαρχο... αυτή την ευθύνη την έχουν άλλοι, αλλά επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα για το αντικείμενο και για να μην δώσετε κάνα εξηντάρη ευρώ σας έχω πρόταση.
    Κατεβαίνοντας την Λαμπράκη και λίγο πριν το γήπεδο της Προοδευτικής υπάρχει ένα pet shop που μπορείτε να προμηθευτείτε ένα σκεύασμα και λέγεται caothrine... να διαβάσετε αναλυτικά τις οδηγίες και με ένα μπουκάλι ψεκασμού αυτά τα φσιτ φσιτ να ψεκάσετε τα φρεάτια τις αποθήκες και το ισόγειο και υπόγειο περιμετρικά...
    Το σκεύασμα είναι εγκεκριμένο από το κράτος, άοσμο και ακίνδυνο για ζώα και για ανθρώπους (με τα πουλιά έχει ένα θέμα μακριά από κανάρια κλπ λοιπόν).
    Όλο αυτό με δέκα ευρώ περίπου... καλό βράδυ και να θυμάσαι ότι δεν σκοτώνουμε κατσαρίδες μικρά πλασματάκια είναι κι αυτά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή