--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Λίγο από όλα!!

By | Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13, 2013 Leave a Comment
Καλημέρα Αγαπωκορυδαλλιώτες μου! ... Μου λείψατε βρε! ... Είχα πάει ένα ταξιδάκι στην Θεσσαλονίκη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο , ε, και καταλαβαίνετε... λίγες μέρες πριν είχα τις ετοιμασίες , λίγες μέρες μετά προσπαθούσα να ξαναμπώ στους ρυθμούς μου, οπότε με τούτα και με εκείνα πέρασε πάνω από εβδομάδα που έχουμε να μιλήσουμε!



Ήρθαν λοιπόν και μαζεύτηκαν τα νέα κι έγιναν πολλά.

Νέον πρώτον
Μαθαίνω πως , από αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει να λειτουργεί ο σταθμός του Μετρό στην Αγ. Μαρίνα! ΤΕΛΕΙΟ ΝΕΟ! .. άντε σιγά σιγά να έρθει και σε εμάς.. Τι;;; Θα αργήσει;;; ΔΕΝ θέλω ηττοπάθειες ! ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ! ( τώρα... το "πότε" είναι άγνωστον)

Νέον Δεύτερον
Μαθαίνω πως πρόκειται να ξαναπαιχτεί το έργο "Κεκλεισμένων των θυρών" του Σαρτρ από την θεατρική μου ομάδα "ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ''. (καλά , αυτό δεν το έμαθα τώρα.) Οι παραστάσεις θα γίνουν στο θέατρο ΓΚΑΡΑΖ , στο πνευματικό κέντρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ  (Γρ Λαμπράκη και Καρυταίνης) στις 14 & 15 Δεκεμβρίου και στις 21 & 22 Δεκεμβρίου. ΏΡΑ 9:00μμ ακριβώς! ... ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ... ΑΞΙΖΕΙ!!

Νέον Τρίτον
Ανοίγει καινούργιο αγαπωκορυδαλλιώτικο στέκι στην γωνία Δημητρακοπούλου και Αμοργού με τον πολλά υποσχόμενο τίτλο " ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ" ..Πέρασα απ'έξω και πολύ μου άρεσε.. Ολίγον από καφενείο, ολίγον από μεζεδοπωλείο, για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα ακριβώς, μα φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Θα το επισκεφτώ σύντομα και θα σας πω!


Νέον Τέταρτον
Επειδή με ρωτήσατε πολλοί από που πήρα το ΜΑΥΡΟ χριστουγεννιάτικο δεντράκι (φαίνεται ότι είμαστε πολλοί οι ανατρεπτικοί τύποι τελικά) ... θα σας πω. Από το κατάστημα CHRISTMAS PLANET στην Ταξιαρχών (δίπλα στην εκκλησία ΠαμμεγίστωνΤαξιαρχών).. Εκεί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χριστουγεννιάτικα είδη και πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα δέντρα..


Αυτά προς το παρόν! ... Έπεται συνέχεια με την ολική αλλαγή του look της Γυριστρούλας... Θα την δείτε και δεν θα την αναγνωρίζετε!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ..






Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: