--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Όλα είναι ατμός!

By | Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2014 Leave a Comment


Ωραίες μέρες κάνει ε; Αλκυονίδες! Ότι πρέπει για βόλτες στην πλατεία , και για καφεδάκι με φίλους.. Και με τι ταιριάζει το καφεδάκι; Με τσιγαράκι φυσικά ....
              Ε, λοιπόν όχι !  Δεν καπνίζουμε πλέον, αλλά ατμίζουμε!

Είναι πιο υγιεινό, είναι πιο καθαρό, έχει ωραίες γεύσεις , είναι στην μόδα , είναι απολαυστικό , και επιπλέον βοηθάει για να απαλλαγούμε από το τσιγάρο για πάντα αν κάτι τέτοιο το επιθυμούμε...
  Το ηλεκτρονικό τσιγάρο με εκνεύριζε απίστευτα όπου το έβλεπα. Το θεωρούσα χαζό και άκομψο να κρατάς ένα αντικείμενο που μοιάζει με στυλό και να ρουφάς κάτι που μοιάζει με καπνό. Υποκατάστατα και ημίμετρα δηλαδή. Έλεγα πως , αν θέλεις να κόψεις το κάπνισμα μπορείς πολύ απλά να το κόψεις και από την άλλη αν θέλεις να συνεχίσεις να καπνίζεις, ε τότε κάπνιζε! Τι ευχαρίστηση μπορεί να σου προσφέρει ο ατμός; ...
   Έλα όμως που έβλεπα γύρω μου όλο και πιο πολλούς με ηλεκτρονικό τσιγάρο στο χέρι!. Όσοι μάλιστα το προτιμούσαν δήλωναν πολύ ευχαριστημένοι.... κι αυτό με έβαλε σε σκέψεις.  Όχι πως γίνομαι θύμα του μιμητισμού,  αλλά όπως και να το κάνουμε , όταν κάτι καινούριο βλέπεις να προτιμάται όλο και περισσότερο , μια περιέργεια σε πιάνει.
  Από την άλλη πλευρά, λόγω της συγγραφής έχω αυξήσει πολύ το κάπνισμα και αυτό εννοείται πως είναι επιβαρυντικό για τον οργανισμό μου. Οπότε μου μπήκε η σκέψη στο μυαλό να δοκιμάσω το άτμισμα τουλάχιστον μέσα στο σπίτι, την ώρα που γράφω. Σαν συμπλήρωμα δηλαδή , για να μην το παρακάνω με το κανονικό τσιγάρο που επιπλέον μένει και στον αέρα του σπιτιού.
 Στις 6 Ιανουαρίου μου χάρισαν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο για να το δοκιμάσω και αν θα με βόλευε θα έμπαινα στην διαδικασία να το ψάξω λίγο παραπάνω , και να προβώ σε μια αγορά. Αποτέλεσμα; Έγινα fan από την  πρώτη κιόλας στιγμή, και την επόμενη  μέρα πήγα στο EXCEL-cigarettes, στην οδό Ταξιαρχών & Παύλου Μελά 54 και ενημερώθηκα πλήρως για τα υγρά, για τους ατμοποιητές και τις μπαταρίες. Για τα πάντα!  Αγόρασα ένα πολύ κομψό γυναικείο ηλεκτρονικό σε χρώμα μαύρο, σε πολύ καλή τιμή και ένα υγρό αναπλήρωσης με γεύση φράουλα και χαμηλή περιεκτικότητα σε νικοτίνη.
  Λοιπόν σας το λέω πολύ ειλικρινά , από εκείνη την μέρα έχω ελαττώσει το τσιγάρο κατά πολύ, ενώ παράλληλα μείωσα και την πρόσληψη νικοτίνης από το ηλεκτρονικό (αυτή τη στιγμή έχω βάλει υγρό με γεύση κεράσι και με μηδενική νικοτίνη), κι όλα αυτά χωρίς να χάνω την απόλαυση .
 Εν κατακλείδι δηλώνω πολύ ενθουσιασμένη με το άτμισμα και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Στο Excel οι άνθρωποι είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν σε όλες τις απορίες σας και να σας δώσουν να δοκιμάσετε όποια γεύση θέλετε. Επισκεφτείτε τους και δεν θα χάσετε!

Εξάλλου το έχουμε μάθει πια όλα είναι ατμός!! 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site του καταστήματος http://www.ilektronikotsigaroexcel.gr/



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: