--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Συγχαρητήρια κι ευχές!

By | Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014 Leave a Comment
Καλή εβδομάδα φίλοι μου!



Για αρχή θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη για την επανεκλογή του από τους πολίτες του Κορυδαλλού... Εύχομαι να έχει δύναμη και να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε, αφού από εδώ και στο εξής ο πήχης θα ανεβαίνει όλο και ψηλότερα. Η επόμενη πενταετία θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρειάζεται σύνεση και σκληρή δουλειά.

 Επίσης να πω ένα μεγάλο και ειλικρινές μπράβο στον κύριο Γιάννη Μελά για την αγωνιστικότητα και την μαχητικότητα που έδειξε κατά την εκλογική περίοδο.  Θεωρώ πως και σε εκείνον αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κατάφερε να συγκεντρώσει ένα υψηλό ποσοστό και αυτό είναι φυσικά προς τιμήν του.

Τέλος, σε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και σε όλους εκείνους που βρίσκονταν πίσω από τους υποψήφιους, κι αγωνίστηκαν σκληρά για να τους υποστηρίξουν με κάθε τρόπο, εύχομαι να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν ύστερα από μια τόσο δύσκολη περίοδο. Είμαι σίγουρη πως το έχουν ανάγκη.. 

 Όσο για εμάς τους Αγαποκορυδαλλιώτες θα βρισκόμαστε εδώ να μιλάμε, να σχολιάζουμε και να ζούμε σε αυτή την όμορφη μικρή μας πόλη .... Θα συνεχίζουμε να λέμε .....

I LOVE KORYDALLOS!!!!!! ...και θα το εννοούμε... 

Καλό απόγευμα! 












Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: