--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Μνήμη χρυσόψαρου.

By | Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014 Leave a Comment


Τι περίεργα πλάσματα που είναι οι άνθρωποι! ... Αναρωτιέμαι ...πόσο μικρή μνήμη έχουν;
Στις περισσότερες περιπτώσεις η μικρή τους μνήμη που λέγεται χαρακτηριστικά και ''μνήμη χρυσόψαρου" τον φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Όπως για παράδειγμα, όταν κάνει τα ίδια λάθη, τις ίδιες επιλογές, που τον είχαν οδηγήσει στο παρελθόν σε αδιέξοδα. Σε αυτή την περίπτωση η ''μνήμη χρυσόψαρου '' είναι καταστροφική..
Όμως εγώ δεν θέλω να μιλήσω για αυτές τις περιπτώσεις, αλλά για εκείνες που η μικρή μνήμη είναι σωτήρια... ίσως και λίγο απελευθερωτική.
Κοιτώ γύρω μου τους δρόμους και τα πεζοδρόμια και δεν μπορώ να το πιστέψω πως μόλις λίγες μέρες πρίν, είχαμε εκλογές! Τα φέιγ βολάν και οι αφίσες εξαφανίστηκαν σαν να μην είχαν υπάρξει ποτέ. Οι άνθρωποι, φίλοι και γείτονές μου, έχουν επανέλθει στην καθημερινότητα τους και λένε "καλημέρα", κι όχι "ψήφισε τον γιο μου" .. Τα κοινωνικά δίκτυα που είχαν πάρει φωτιά, τώρα κοινοποιούν εικόνες από παραλίες και θάλασσα... (Είχαμε ξεχάσει πως είναι καλοκαίρι, με τούτα και με εκείνα)... Τα blogs και τα ανώνυμα προφίλ που είχαν ξεπεταχτεί ωσάν τα μανιτάρια βυθίζονται σιγά σιγά στην λήθη. Κι η πόλη μας ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της.. Ευτυχώς!
Μνήμη χρυσόψαρου λοιπόν που μας κάνει να ξεχνούμε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις και -γιατί όχι- να δίνουμε τα χέρια...  Υπάρχει και ζωή μετά τις εκλογές, και το είχαμε ξεχάσει!

Καλημέρα Αγαποκορυδαλλιώτες!

Σας αφιερώνω αυτό το παλιό αλλά δροσερό τραγουδάκι...





Μείνετε εδώ συντονισμένοι.... Τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει κάποια παλιά σας γνωστή ...

Ξέρετε, η Γυριστρούλα! 

Γεια σας!



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: