--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Ένας καφές στα Coffeeway, θα μας σώσει!

By | Τετάρτη, Μαΐου 21, 2014 Leave a Comment
Δεν ξέρω αν ένας καφές μπορεί να σου λύσει όλα σου τα προβλήματα, ξέρω όμως πως ένα φλιτζάνι καφέ κι ένας καλός φίλος μπορούν να σε κάνουν να δεις τα προβλήματα μικρότερα ή ακόμα και να βρεις κάποιες λύσεις σε ότι σε βασανίζει.... 


Ο καφές έχει χαρακτηριστεί από πολλούς κάτι σαν "μαγικό φίλτρο", σαν ένα δυνατό ελιξίριο άμεσης τόνωσης και ευεξίας. Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες μάλιστα, υποστηρίζουν πως ο καφές είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, γεγονός που τον κάνει και ωφέλιμο για την υγεία μας.. Εκτός από αυτό όμως, είναι και μια μεγάλη απόλαυση! Είτε με την παρέα καλών φίλων, είτε σε στιγμές περισυλλογής, ένας καφές είναι το πιο ευχάριστο συμπλήρωμα. Για εμένα δεν είναι καν ''συμπλήρωμα" , είναι κάτι παραπάνω.... ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!


Σαν μανιώδης καφεπότης λοιπόν, έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου..  Μία από αυτές είναι και το Coffeeway στην Ταξιαρχών, με την ασύγκριτη ποικιλία στους αρωματικούς εσπρέσο! Σας έχω ξαναμιλήσει για αυτή την αδυναμία. Δεν υπάρχει φορά που να περάσω από το Coffeeway και να μην πάρω τον αγαπημένο μου αρωματικό εσπρέσο (κρύο ή ζεστό) σε ποτηράκι για έξω! 
Σήμερα λοιπόν που πέρασα από εκεί, με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη ...



Το μαγαζί ανακαινίστηκε και έγινε τέλειο! 
Η είσοδος μεγάλωσε, τα ράφια ανανεώθηκαν οι μηχανές εκσυγχρονίστηκαν και όλο το κατάστημα στολίστηκε με υπέροχους πίνακες με έξυπνα μηνύματα υπέρ του καφέ..


 Το αποτέλεσμα είναι μοντέρνο, έξυπνο, φρέσκο, νεανικό και πολύ πολύ .....μυρωδάτο! 
Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι; 
Υπάρχει καλύτερη μυρωδιά από αυτή του φρεσκοαλεσμένου καφέ;;


Εκτός από την μεγάλη ποικιλία σε καφέ και τσάι, οι πελάτες μπορούν πλέον να απολαύσουν και υπέροχα μικρά γλυκά, καθώς και επιλεγμένα κρύα σάντουιτς.. κι όλα αυτά σε έναν υπέροχο χώρο που είναι ιδανικός για ένα διάλειμμα μέσα στην κουραστική μέρα. 




Δεν ξέρω αν ένας καφές μπορεί να σου λύσει όλα σου τα προβλήματα ....

Εκείνο που ξέρω, είναι πως η ζωή γίνεται λίγο καλύτερη όταν έχεις καλό καφέ στο φλιτζάνι σου...

Εξάλλου, το λέει και το Coffeeway ....

Η ζωή είναι μικρή για να πίνεις άσχημο καφέ!! 

Σωστά;;


Καλό σας απόγευμα..

ΥΓ. Το Coffeeway του Κορυδαλλού βρίσκεται Ταξιαρχών 55. 
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: