--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Μια Ελλάδα Φως

By | Κυριακή, Ιουνίου 22, 2014 Leave a Comment



Σας λέει κάτι ο τίτλος; Μα φυσικά και σας λέει....
Με αυτόν τον γνώριμο τίτλο τιτλοφορείται η νέα παράσταση που ετοιμάζει η σχολή χορού Alma Danza και θα γίνει στις 2 Ιουλίου στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ..
Πρόκειται για ένα μαγικό ταξίδι μέσα σε μια Ελλάδα γεμάτη από φως και ομορφιά, μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Όχημα για το ταξίδι αυτό θα είναι - τί άλλο;- ο χορός και η μουσική, παρέα όμως αυτή τη φορά με πολλές εκπλήξεις.
 Χορευτές- μαθητές της σχολής , σμίγουν αρμονικά με επαγγελματίες αναγνωρισμένους χορευτές για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως ο χορός είναι ζωή και είναι για όλους..
Δεν είναι μόνο ο χορός όμως που θα έχει την τιμητική του! Μικρά θεατρικά δρώμενα γραμμένα ειδικά για την παράσταση από τον Αναστάσιο Δεληγιάννη και ερμηνευμένα από γνωστούς ηθοποιούς, θα δημιουργούν ευχάριστα breaks ανάμεσα στις χορογραφίες ενώ πολύ γνωστή V.I.P τραγουδίστρια (δεν θα σας αποκαλύψω ποια είναι, αν σκεφτείτε λίγο θα το καταλάβετε) θα ντύσει με την φωνή της και τα τραγούδια της την εκπληκτική βραδιά..
Την επιμέλεια της παράστασης και την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι ιδιοκτήτες της σχολής και βραβευμένοι χορευτές Γιάννης Σούρδης και Διονύσης Βάλμης, που την πολύχρονη πείρα τους υπόσχονται να μας απογειώσουν και -γιατί όχι;- να μας κάνουν να λατρέψουμε τον χορό!

 Αυτό το μαγευτικό υπερθέαμα θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 8:30μμ. 
Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της σχολής Αlma Danza Ταξιαρχών και Καυκάσου 56Α και
 στα τηλέφωνα 210 5621323 και 210 5621328...

Προλάβετε!





Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: