--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Μια βοήθεια για την περιήγηση!

By | Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2014 Leave a Comment
Καλησπέρα όμορφοι άνθρωποι του Κορυδαλλού!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Ελπίζω να εξερευνήσατε το ανανεωμένο Love Korydallos! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη ...Ποτέ δεν είναι αργά! 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα και δείτε τις κατηγορίες που υπάρχουν επάνω, στην περιοχή ακριβώς κάτω από τον τίτλο, ή πατήστε όποια από τις αναρτήσεις σας κάνει το "κλικ" από τις πέντε που εναλλάσσονται στο slider...  Δείτε την ''Μεταξύ μας" τροφή για σκέψη, και ερευνήστε τις νεότερες αξιοσημείωτες αναρτήσεις στην περιοχή δεξιά, κάτω από την φράση "Τα νέα μας".

Μην ξεχάσετε να μεταβείτε κάτω κάτω, στο γκρι πεδίο όπου σας περιμένουν δύο witgets που εγώ προσωπικά τα λατρεύω... Ένα από το ''Σαν σήμερα" κι ένα από το "Γνωμικολογικόν" που με κάθε ανανέωση σελίδας παρουσιάζει τρία διαφορετικά αποφθέγματα. 
Αυτά σχετικά με την νέα μορφή ...

Όσο για την θεματολογία, αυτή παραμένει στο ίδιο γνωστό και αγαπημένο lovekorydallιώτικο στυλ αλλά οργανώνεται πολύ καλύτερα έτσι ώστε να γίνεται πιο προσιτή και πιο εύκολη για τον αναγνώστη. 

Στα νέα συν είναι η ξεχωριστή στήλη ''Γυριστρούλα" με θέματα υγείας, ομορφιάς, μόδας και αγορών. (αν δεν της έδινα στήλη δεν θα μου ξαναμιλούσε)...

Last but non least οι υποκατηγορίες στο γκρι πεδίο , με τα χρήσιμα τηλέφωνα του Κορυδαλλού, προτάσεις για φαγητό, και πολλές εκπλήξεις που είναι υπό κατασκευήν... (ε, να υπάρχει κι ένα σασπένς!)

Σας εύχομαι καλή περιήγηση και καλή ανάγνωση. 


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: