--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Δέκα θαυματουργές δίαιτες με άμεσα αποτελέσματα!

By | Τρίτη, Σεπτεμβρίου 23, 2014 Leave a Comment
Είναι γνωστές. Τις ξέρουμε όλοι. Το μόνο που χρειάζεται για να έχουν "αποτέλεσμα" είναι πειθαρχία!

Είναι οι δέκα πιο θαυματουργές δίαιτες που υπάρχουν και σας τις παρουσιάζω..

1. Η Δίαιτα της ''Αποδευτέρας"
Λες τρεις φορές''από Δευτέρα θα κάνω δίαιτα''! Ήδη αισθάνεσαι πιο αδύνατος...οπότε ας φας λίγο παραπάνω σήμερα, αύριο, την Τετάρτη, την Πέμπτη...κοκ. Ε, να μην πέσεις και κάτω!

2. Η δίαιτα του ''Αποαύριο"
Αποφασίζεις πως από αύριο θα σταματήσεις τις ατασθαλίες και τις νυχτερινές εξορμήσεις στο ψυγείο. Ήδη αισθάνεσαι πιο αδύνατος! Επιβραβεύεις τον εαυτό σου με ένα γλυκάκι!

3. Η δίαιτα της ημέρας.
Το πρωί φτιάχνεις καφέ χωρίς ζάχαρη και δεν τρως πρωινό γιατί πήρες απόφαση να αδυνατίσεις. Κατά τις 11 νιώθεις λιγούρα που την καταπολεμάς με ένα γιαουρτάκι ...με μέλι, αμύγδαλα, δημητριακά, ένα βραστό αβγό, μια τυρόπιτα κι ένα μίλκο. Το μεσημέρι τρως ελαφρά, μόνο ένα σουβλάκι. Το απόγευμα ήδη νιώθεις πιο αδύνατος, γιαυτό επιβραβεύεις τον εαυτό σου στο βραδινό, με πίτσα κόκα κόλα , παγωτό , και μια σοκολάτα για επιδόρπιο (όχι, το παγωτό δεν το θεωρείς επιδόρπιο , είναι τροφή!)

4. Η δίαιτα "μαχαίρι"
Παίρνεις απόφαση και κόβεις ''μαχαίρι'' το φαγητό! Όμως προσοχή, ΑΦΟΥ έχεις τελειώσει ένα λουκούλλειο γεύμα κι είσαι στα πρόθυρα εμφράγματος από δυσπεψία.. Μετά από τρεις ώρες -και τρεις σόδες- αισθάνεσαι αισθητά πιο αδύνατος και οραματίζεσαι το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά που θα είσαι ΤΟ κορμί και όλοι-όλες θα σε κερνούν μπυρίτσες! Μπυρίτσες είπες; Ε, την δικαιούσαι τώρα μια μπυρίτσα, χαλάλι σου μετά από τόση δίαιτα.

5. Η δίαιτα του μικρότερου .
Αγοράζεις ρούχο μικρότερο μέγεθος! Αποφασίζεις δίαιτα ε π ί   τ ό π ο υ !!
Λίγη ώρα μετά, το γουργούρισμα της κοιλιακής χώρας, σου υπενθυμίζει πως ...θα πρέπει ήδη να αισθάνεσαι πιο αδύνατος! Ωστόσο το ρούχο τώρα που το ξαναβλέπεις δεν είναι και τόσο όμορφο, μάλλον θα το αλλάξεις αύριο .. Προς το παρόν μπορείς να παραγγείλεις δυο σουβλάκια, να έρθουν μέχρι να παγώσει το τσιζ κέικ στο ψυγείο!

6. Η δίαιτα του μεγαλύτερου.
Αγοράζεις ρούχο πολύ μεγαλύτερο νούμερο.Το φοράς.... Ήδη αισθάνεσαι πιο αδύνατος! Εξακριβωμένο. Οπότε το γιορτάζεις με μια πίτσα σπέσιαλ.

7. Η δίαιτα του Μπόλιγουντ.
(για γυναίκες)
Παρακολουθείς μια ταινία Μπόλιγουντ! Βλέπεις όλες τις Ινδές που είναι αφρατούλες κι αισθάνεσαι ήδη πιο αδύνατη. Σκέφτεσαι να υιοθετήσεις και το ανάλογο ντύσιμο που ''καλύπτει'' τα παχάκια από αύριο. Παραγγέλνεις ινδικό για να πιάσεις κατάσταση!
 Η δίαιτα του Μπόλιγουντ 2
(για άντρες)
Παρακολουθείς μια ταινία Μπόλιγουντ! Σκέφτεσαι την φτώχεια των Ινδών , τα απαίσια φαγητά τους ,κι αισθάνεσαι ευτυχής που είσαι Έλληνας. Παραγγέλνεις γκρικ σουβλάκι και κόκα κόλα zero. Δεν αισθάνεσαι πιο αδύνατος αλλά μπορείς να κάνεις την δίαιτα ''αποαύριο"

8. Η δίαιτα των light
Αποφασίζεις να κάνεις δίαιτα. Πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ και ψωνίζεις όσα πιο πολλά light προϊόντα μπορείς. Ήδη αισθάνεσαι πιο αδύνατος. Συνάμα αισθάνεσαι και γυμνασμένος αφού περπατούσες τόση ώρα και στο τέλος σήκωσες και τα βάρη! Απολαμβάνεις χωρίς τύψεις ΟΛΑ όσα ψώνισες. Την επόμενη μέρα επαναλαμβάνεις τη διαδικασία.

9. Η δίαιτα της υγείας
Αποφασίζεις να κάνεις δίαιτα. Τις πρώτες ώρες την τηρείς κατά γράμμα. Ύστερα από λίγο νιώθεις μια σκοτοδίνη , μια ζάλη μια αδιαθεσία και σου περνά από το μυαλό πώς ίσως έχεις κάτι πολύ σοβαρό, που μπορεί να σε στείλει στον άλλο κόσμο. Οπότε λες μέσα σου '' την υγειά μου να έχω , κι ας έχω και δυο τρία κιλάκια παραπάνω!" Ήδη αισθάνεσαι πιο αδύνατος, και το γιορτάζεις με μια καρμπονάρα.

10. Η δίαιτα του "όταν''
Λες ''Όταν θα τελειώσει το Πάσχα , τα Χριστούγεννα, οι Απόκριες , το καλοκαίρι , οι διακοπές κλπ θα κάνω δίαιτα!''  Ήδη αισθάνεσαι πιο αδύνατος ! Παράλληλα συνειδητοποιείς ότι όλος ο χρόνος είναι γεμάτος γιορτές, οπότε θα έχεις μακροχρόνια αποτελέσματα.

Αυτές είναι οι δέκα πιο αποτελεσματικές δίαιτες που υπάρχουν! Όλοι μας τις έχουμε δοκιμάσει και έχουμε ωφεληθεί από τα αποτελέσματα τους. Προσοχή όμως! Όπως σε κάθε δίαιτα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να διαταραχθεί η υγεία μας και να αναγκαστούμε να καταφύγουμε στον γιατρό ο οποίος θα συστήσει θεραπεία με ...
                                           σωστή διατροφή και άσκηση!!

Εναλλακτικά , μπορούμε να πάρουμε ιδέες από αυτό το βιβλίο που αν κρίνω από τον τίτλο , θα πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρον!!





Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: