--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Ζωντανά... στο Beeronos!

By | Κυριακή, Ιανουαρίου 25, 2015 Leave a Comment

Ένα Live αλλιώτικο από τα άλλα....



Την Παρασκευή το βράδυ είχα μια πρόταση από φίλους να πάμε για μπυροκατάσταση στο Beeronos.Str. Κι επειδή ο καιρός ήταν βροχερός, κι επειδή έχω πολύ καιρό να βγω κι επειδή το Beeronos το εκτιμώ βαθύτατα είπα αμέσως το 'ναι' χωρίς να γνωρίζω τί θα επακολουθήσει..
Κι εδώ θέλω την προσοχή σας...
Από αριστερά: Αλέξανδρος Τσάμης και Μιχάλης Κακέπης photo Αρίων Κουρκουβελής

Τον Μιχάλη Κακέπη, οι περισσότεροι τον γνωρίζετε. Είναι μουσικός με μεγάλη φήμη στον Κορυδαλλό- και όχι μόνο- και με πολλά live στο ενεργητικό του. Εγώ είχα ακούσει πολλά για εκείνον, αλλά ποτέ ποτέ ποτέ δεν είχε τύχει να ακούσω εκείνον!.. Όπως καταλαβαίνετε, όταν ακούς να μιλούν όλοι για κάποιον αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να τον γνωρίσεις, παίρνει μέσα στο μυαλό σου διαστάσεις ''θρύλου''.. Έτσι, θεώρησα εξαιρετική τύχη ότι επιτέλους θα είχα γνώση επί του θέματος. 

Γιατί μόλις φτάσαμε στο Beeronos και τακτοποιηθήκαμε στο τραπέζι μας, μάθαμε ότι σε λίγη ώρα θα ξεκινούσε το live με τον  Μιχάλη Κακέπη και τον Αλέξανδρο Τσάμη. 



Και το Live ξεκίνησε. 
Ένα έχω να πω, οι φήμες δεν βγαίνουν τυχαία... 
Δεν ήταν μόνο η φωνή του και οι αυτοσχεδιασμοί επάνω σε γνωστά κι αγαπημένα μας τραγούδια, είναι και η αμεσότητά του συγκεκριμένου καλλιτέχνη που τον έχουν κάνει τόσο αγαπητό στο κοινό του. 
Στην διάρκεια της βραδιάς ακούσαμε και τραγουδήσαμε όλοι μαζί αγαπημένα τραγούδια γεμάτα από ευαισθησία και συναίσθημα ώσπου στο τέλος είχαμε γίνει όλοι μια παρέα!

ΚΑΙ το Beeronos.Str. ευνοεί το παρεϊστικο κλίμα!...

Άλλωστε, όπου υπάρχουν μπύρες, φαγητό και καλή μουσική, υπάρχει αρκετή ουσία συγκόλησης για να γίνουν όλοι μια παρέα!




Ακολουθούν μερικές δικές μου φωτογραφίες, που όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποδώσουν τον παλμό της εξαιρετικής βραδιάς! 
Εύχομαι στο επόμενο live που θα γίνει την μεθεπόμενη Παρασκευή (σημειώστε το από τώρα) να έχουμε πιο πολλές φωτογραφίες και με καλύτερη φωτογραφική μηχανή.. Γιατί με ένα κινητούλι τί να καταφέρω! 

Το καλύτερο πάντως είναι να βρεθείτε εκεί και να το ζήσετε από κοντά! Σαν το ''ζωντανά" δεν υπάρχει!
Να θυμάστε ... Το Beeronos.Str. βρίσκεται στην οδό Βύρωνος 13 



Νικόλας Χατζηνάνος- The owner!









Να έχετε όλοι μια όμορφη Κυριακή! .......
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: