--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Μια εβδομάδα έμεινε...

By | Δευτέρα, Ιανουαρίου 19, 2015 Leave a Comment
Καλησπέρα φίλοι μου!

Καλή εβδομάδα να έχουμε.



Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πια για τις εκλογές... Έχετε αποφασίσει τί θα ψηφίσετε; Αν περιμένατε να σας πω εγώ, βρίσκεστε σε λάθος blog ! Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω , αυτό που λέω πάντα. Ότι η ψήφος εκτός από δικαίωμα είναι και στήριγμα της δημοκρατίας.

Λέμε κάθετα ''ΟΧΙ'' στην αποχή.

Προσωπικά, λέω ''όχι'' και σε λάθος επιλογές αλλά το τί θεωρεί ο καθένας ''λάθος'' είναι σχετικό, οπότε καλύτερα να μην την κάνουμε αυτήν τη συζήτηση. Εκείνο που θα ήθελα μόνο να συμβουλέψω τους αναποφάσιστους, είναι να ενημερωθούν. Να ακούσουν πολύ προσεκτικά όλους τους υποψήφιους και να αποφασίσουν με το χέρι στην καρδιά και με συνείδηση, ποιος είναι καλύτερος για να κυβερνήσει ή έστω για να μπει στην βουλή και να έχει λόγο στην λήψη των αποφάσεων.

Μην μένετε παθητικοί θεατές. Ψάξτε. Διαβάστε. Ακούστε.
Και φυσικά, μην μένετε μόνο στην ενημέρωση των καναλιών. Διασταυρώστε τις πληροφορίες. Επιβεβαιώστε φήμες, ή τουλάχιστον δείτε αν επιβεβαιώνονται.

Ψαχτείτε!

Μην ξεχνάτε το απόφθεγμα του Αβραάμ Λίνκολν ...
"Η ψήφος είναι πιο δυνατή κι από σφαίρα. Με την σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου.Με την ψήφο μπορείς να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου."

......

Μια τελευταία συμβουλή ...

Έχεις την δύναμη να αλλάξεις το παρόν. Πίστεψέ το και ψήφισε με σοφία...

Καλό σας απόγευμα!


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: