--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

ΆνναΓνώστρια*Μια βόλτα στον παράδεισο- Μαρία Στεφάνου

By | Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2015 Leave a Comment
Μια βόλτα στον παράδεισο - Μαρία Στεφάνου
Γράφει η ΆνναΓνώστρια


Μια Βόλτα στον Παράδεισο


 Η ώρα είναι 3 τα ξημερώματα και έχω μόλις τελειώσει το βιβλίο της κ.Στεφάνου....
Μ'αυτό το υπέροχο βιβλίο και χάρις στην μοναδική αφήγησή του , ένοιωσα ότι παρά το γεγονός πως είναι χειμώνας και κάνει κρύο , εγώ έχω μόλις επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές μου στην όμορφη Σαντορίνη...
Ζωή -Άννα -Δανάη-Βίκυ -Μαργαρίτα , ηρωίδες με την δική τους προσωπική ιστορία , που δεν το βάζουν κάτω και παλεύουν για την ευτυχία και τα όνειρά τους , παρά την οικονομική κρίση και τις αντιξοότητες που επιφυλάσσει η μοίρα για την καθεμία ξεχωριστά.
Κάντε και εσείς την δικιά σας βόλτα στον παράδεισο αξίζει τον κόπο . 

Καλή ανάγνωση και μην ξεχνάτε,
... ποτέ μα ποτέ δεν αποκαλύπτουμε σε κανέναν το τέλος της ιστορίας μας.



Μια βόλτα στον παράδεισο.

Οπισθόφυλλο

 Στην προσπάθειά της να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει το φιάσκο του γάμου της, απογοητευμένη η Ζωή καταφεύγει στη Σαντορίνη. Εκεί γνωρίζει την Άννα, ιδιοκτήτρια πανσιόν, που της προσφέρει δουλειά, και τη Μαργαρίτα, ξαδέλφη της Άννας. Στο νησί την ακολουθούν και οι δύο αγαπημένες της φίλες, η Δανάη και η Βίκυ.

Η μοίρα όμως έχει ένα παράξενο σχέδιο.

Στο μαγευτικό σκηνικό της Σαντορίνης οι πέντε κοπέλες θα μπλέξουν τις ζωές τους, θα βρεθούν αντιμέτωπες με μυστικά και ψέματα, με μίση και πάθη που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα γνωρίσουν τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένουν. Θα κλάψουν, θα πονέσουν, θα γελάσουν, θα θυμηθούν και, προπάντων, θα αναζητήσουν η καθεμιά το δικό της προσωπικό παράδεισο. 




ΑνναΓνώστρια




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: