--

Top-ads

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από το Blogger.

Βάσια Ακαρέπη

Κι είμαστε ακόμη ζωντανοί.

By | Κυριακή, Απριλίου 05, 2015 Leave a Comment
Μπορεί να αργώ, μα δεν σας ξεχνώ...



Φίλοι μου καλημέρα..

Πέρασα πάλι μία φάση κατά την οποία δεν προλάβαινα ούτε να αναπνεύσω, αλλά αυτή τη φορά ήταν για καλό! Θέλω να πω, πως συνέβαιναν όμορφα πράγματα στη ζωή μου και συνεχίζουν να συμβαίνουν.
Πρώτον... έγραφα μανιωδώς για να τελειώσω ένα μυθιστόρημα που είχα ξεκινήσει από το Σεμπτέμβρη ..
Δεύτερον ... Προετοιμαζόμουν για το παιδικό βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες από τις εκδόσεις Μίνωας... Αλλά δεν σας λέω λεπτομέρειες ακόμα..
Και τρίτον...
Ετοιμάζομαι για μια μικρή μετακόμιση.. Από κάτω ...Πάνω! Δηλαδή από το ισόγειο στον τέταρτο όροφο! Όπως καταλαβαίνετε είχα, και συνεχίζω να έχω μαστορέματα στο καινούριο μου σπίτι και τρεχάματα!

Παρόλα αυτά δεν σας έχω ξεχάσει και υπόσχομαι να επιστρέψω δριμύτερη και Κορυδαλλιώτερη από ποτέ!

Προς το παρόν να σας πω,  ότι μέσα σε όλα τα τρεχάματα, βρήκα λίγο χρόνο να φτιάξω μια ομάδα στο facebook  με τον τίτλο "WE love Korydallos" . Είναι μια ομάδα που ανήκει σε όλους μας. Μπορείτε να αναρτάτε την διαφήμισή σας, να μας λέτε για την εκδήλωσή που ετοιμάζετε, να μιλάμε για παραστάσεις, για καινούρια μαγαζιά και γενικώς να ενημερωνόμαστε για οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη μας. Μια ομάδα που η έννοια της αυτοδιαφήμισης είναι απενοχοποιημένη! Ζητήστε να γίνετε μέλος και μιλήστε μας για τη δουλειά σας. Αρκεί, φυσικά να είναι κάτι που συμβαίνει στην πόλη μας, ή από συμπολίτες μας! ...  Πάντα με σεβασμό και ευγένεια, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και σχολιασμούς υβριστικούς και ρατσιστικούς. Όσοι παρακολουθείτε το blog Love Korydallos, γνωρίζετε πια το ύφος και το στιλ μέσα στο οποίο κινείται. Κάπως έτσι θα μιλάμε και στην ομάδα μας
Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και ζητήστε να γίνετε μέλος. Θα το χαρώ ιδιαίτερα!

/https://www.facebook.com/groups/356204314583461/

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και να χαμογελάτε!

I Love
You Love
We All Love
KORYDALLOS!

Κι είμαστε ακόμη ζωντανοί ....





Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: